Melek Yüzlü Şeytan Koltukaltı Deodorantları!

06:58

Yaz geldi deodorant ve roll-on kullanım sıklığı daha da arttı. Peki doğru ürünleri mi kullanıyoruz sizce?

Yapılan araştırmalara göre, meme kanseri riskini arttıran en tehlikeli maddelerden biri paraben ve alimünyummuş. En çok da terlemeyi önleyici deodorantlarda bulunuyormuş...

Bu deodorant yada roll-onları günde 1 kez kullanmamız bile %0.12 alimünyumun vücudumuz tarafından emilmesi demekmiş. Günde birden fazla uygulanması durumunda ise; alimünyum birikintileri civadan daha zehirliymiş.

Artık bazı şeylerin farkına vardığımıza göre kullanmaya devam edemeyiz diye düşünüyorum. Ben ilk iş olarak %0 alimünyum yazan nivea fresh natural aldım bile, hadi sizde kullandığınız ürünlerin içeriğini inceleyin ve hayatınızdan çıkarın. Alimünyum içermeyen bir kaç ürün önerisi için aşağıdaki fotoğraflardan yardım alabilirsiniz. Bu arada nerden bulurum derseniz; Nivea hemen hemen heryerde rahatça bulabildiğimiz bir ürün, diğer ürünlerden Cyristal ve Allfree markalarına Gratis'lerden ulaşabilirsiniz. Sebamed de kolay bulabildiğimiz bir diğer marka... Bu ürünlere ulaşmak işte bu kadar kolay yeter ki isteyelim değil mi? :)





AYRICA MERAK EDEBİLECEKLERİNİZ

0 yorum

Bumerang - Yazarkafe

Flickr Images