18 AYLIK BEBEĞİM; OYUN VE OYUNCAKLARI

01:03

En yaygın oynanan oyun olan ve her bebek gibi Doruk'un da çok keyif aldığı saklambaç oyunu favori oyunlarımız arasında ilk sırada geliyor. Saklambaç bebek gelişiminde önemli oyunlardan biriymiş; saklandığımız yerden bizi bulması ona mutluluk verirken kazandığı başarıdan dolayı da kendine olan güveni artıyormuş. O nedenledir ki saklambaç deyip geçmeyelim :)

Diğer sevdiği oyun ve oyuncaklar ise, kumla oynarken kullanabileceği kova-kürek seti, oyuncak arabalarımızı, evdeki eşyaları tamir etme oyunu oynarken kullandığımız tamirci seti ve içinde minik ışığı olan toplar özelliklede karanlık ortamda ilgisini çeken oyuncaklardan...



Eğitici oyun kartlarından da bahsetmeden geçemeyeceğim, üzerinde 2+ yazsa da Doruk aylar önce kullanmaya başladı, ilk aşamada 3 sonrasında 5 kart olarak çıkartıp şimdilerde fazlaca kart elinin altında, tabi şimdilik bu kartları ingilizce eğitimi için kullanmıyorum ama ileriki zamanlarda o şekilde de kulanacağız.





Son günlerin favorisi ise, mıknatıslı yazı tahtası... yapıştır-çıkar şeklinde oyalayan bir oyun haline döndü :)

Oyuncak markalarında sevdiklerim arasında olan Pilsan'ın akülü bisikleti ise son aldığımız ancak Doruk'un tam ısınmadığı yeni oyuncağı, sanırım çıkardığı sesten şimdilik korkuyor :)



Diğer sevdiğim bir marka olan; Fisher-Price'ın ahşap yapbozlarını ise şiddetle tavsiye ediyorum neden derseniz üzerindeki stickerların çıkmaması beni onikiden vurdu. Benim gibi herşeyi ağzına sokan bir bebeğiniz varsa mutlaka buna dikkat edin derim yoksa etiketlerin bir anda silinmiş ve çoktan minik midelerde yerini aldığını farketmiş olursunuz.





Doruk'un en favori oyuncakları şimdilik bunlar... Hoşçakalın :)




AYRICA MERAK EDEBİLECEKLERİNİZ

0 yorum

Bumerang - Yazarkafe

Flickr Images